Avoin työpaikka: energia- ja ympäristötekniikan lehtori

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKAN LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat energia- ja ympäristötekniikan opetuksen suunnittelu- ja opetustehtävät, työelämäharjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus. Valittavan henkilön taustan huomioiden tehtävään voi sisältyä myös opiskelijaohjausta ja/tai osallistumista TKI-projekteihin ja palveluliiketoimintaan.

Painotamme valinnassa:
– osaamista energia- ja ympäristötekniikasta, kiertotaloudesta ja prosessitekniikasta sekä yhdyskuntatekniikasta
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– valmiutta opettaa englanniksi
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja

Kokemus opetuksesta ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (kuten esim. energia- ja ympäristötekniikan DI tai insinööri YAMK) ja vähintään kolmen vuoden alan työkokemusta. Työn sisältö määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi eduksi katsotaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä 12.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Sanna Kasurinen p. 050 413 2979, [email protected], sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]