Avoin työpaikka: opettaja liiketalouden koulutukseen

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

OPETTAJAA LIIKETALOUDEN KOULUTUKSEEN
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022 – 31.7.2023.

Opettajan tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti liiketalouden koulutuksen päivä- ja monimuoto-opiskelijoiden opiskelijaohjaus. Lisäksi tehtäviin kuuluvat ammatillista kehittymistä ja opintoja tukevien opintojaksojen opetustehtävät ja monimuoto-opiskelijoiden työelämäharjoittelun ohjaus. Tehtävä sisältää myös projektityötehtäviä.

Painotamme valinnassa:
– osaamista ja työkokemusta opintojen ohjauksesta ja opetuksesta
– valmiutta opettaa ja ohjata verkkoympäristössä
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja

Kokemus opinto-ohjaajan työtehtävistä sekä opetuskokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Liiketalouden alan työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan Kasvatustieteen maisterin tutkinto (ohjausala) tai 60 opintopisteen laajuiset opinto-ohjaajan erilliset opinnot.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä 12.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Pilvi Purmonen p. 050 354 3113, [email protected], sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]