Avoin työpaikka: Koulutussuunnittelija

Haemme KOULUTUSSUUNNITTELIJAA
Vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.8.-30.11.2022

Koulutussuunnittelijan keskeisimpinä työtehtävinä ovat
– koulutustoiminnan hallinnolliset tukipalvelutehtävät
– opiskelijahallintojärjestelmään liittyvät tehtävät sekä
– muut erikseen määritellyt koulutustoiminnan hallintoon liittyvät tehtävät.
Tehtävät määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja työkokemuksen mukaisesti. Työ edellyttää pääsääntöisesti Karelian Joensuun kampuksilla työskentelyä.
Koulutussuunnittelija toimii Karelian kansainvälisistä tutkinnoista vastaavan koulutuspäällikön kanssa yhteistyössä koulutusten hallinnollisissa tehtävissä esim. opetussuunnitelmatyö ja tiedottaminen.

Painotamme valinnassa
– kokemusta tai näkemystä koulutustoiminnan hallinnon tehtävistä,
– erinomaista tietoteknistä osaamista,
– suunnittelu- ja koordinointiosaamista,
– itsensä johtamisen taitoa sekä joustavuutta ja paineensietokykyä,
– tarkkaa ja huolellista työotetta,
– hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä sekä
– erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on 
– ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
– ollut työttömänä vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista ja on alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai 
– ollut työttömänä vähintään yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa ja on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2.527,57-2.830,94 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Lisäksi maksetaan kokemuslisää 4-16 prosenttia. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus Kuntarekryssä 23.6.2022 klo 9.00 mennessä.

Tutustu meihin
http://www.karelia.fi/karelia-tyonantajana/