Kädet pitävät pellavaliinaa, jonka sisällä on mustikoita.

Karelia 30 -areena: Ruokamatkailun mahdollisuudet

Matkailija ei siirrä ruoalla vain nälkää. Ruoka voi olla syy matkustamiselle sekä mahdollisuus maistaa paikallista kulttuuria. Karelia 30 -areenan neljännen jakson aiheena on ruokamatkailu. Huoneistohotelli Lietsun aamupalapöydän äärellä keskustellaan siitä, mitä ruokamatkailu on, mikä tekee ruoasta matkailijalle tärkeää ja mitkä asiat tekevät Pohjois-Karjalasta kiinnostavan ruokamatkailun näkökulmasta. Keskustelemassa ovat Huoneistohotelli Lietsun piäemäntä Maria Saastamoinen sekä projektipäällikkö Paavo Raappana ja lehtori Mikko Lahti Karelia-ammattikorkeakoulusta. Oman näkemyksenä ruokamatkailusta kertoo myös rallin maailmanmestari Ari Vatanen.

Karelia 30 -areena esittelee ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja joko tallennettuissa tai livestriimilähetyksissä, jotka julkaistaan kerran kuussa. Näkökulmana ovat teemaan liittyvät tulevaisuuden trendit sekä niiden myötä esille nousevat osaamistarpeet sekä jatkuvan oppimisen mahdollisuudet. Areenan tavoitteena on nostaa tulevaisuuden osaamisteemoja esille keskusteluna ja vuoropuheluna työelämän kanssa.

Videon käsikirjoitus: Harri Mikkonen, Anne Prepula, Ulla Kallio, Paavo Raappana & Mikko Lahti, Karelia-ammattikorkeakoulu