Kirjastojen palvelut avoimen amk:n opiskelijalle

Palvelut Karelia-kirjaston kautta

Kirjastokortti

Tarvitset kirjastokortin, jos haluat lainata painettua aineistoa Karelia-amk:n kirjastosta. Helpoiten ja nopeiten saat elektronisen kirjastokortin Tuudo-sovelluksen kautta (edellyttää, että sinulla on Karelia-amk:n verkkotunnus). Jos haluat perinteisen kirjastokortin, ilmoittaudu asiakkaaksi tällä lomakkeella. Ilman korttia et voi lainata painettuja aineistoja, mutta Karelian hankkimien e-aineistojen käyttämiseen riittää, että kirjaudut Karelia-Finnaan Karelian verkkotunnuksella.

Paikan päällä kirjastossa

Etäpalvelut

Jos omat Karelian verkkotunnuksesi eivät toimi, ota yhteyttä avoinamk(a)karelia.fi. Kirjasto ei hallinnoi HAKA-kirjautumiseen vaadittavia tunnuksia. 

Palvelut muiden kirjastojen kautta

Jos olet jonkin muun korkeakoulun opiskelija, voit käyttää oman korkeakoulusi e-aineistoja.  

Suurinta osaa Karelian kirjaston kokoelmissa olevista kirjoista on saatavana muistakin Suomen kirjastoista. Oman paikkakuntasi tai lähialueesi kirjastot löydät Kirjastohakemistosta.  

Avoimia kirjastoja ovat 

  • kunnankirjastot / kaupunginkirjastot 
  • ammattikorkeakoulukirjastot  
  • yliopistokirjastot 

Voit lainata painettuja kirjoja, kun sinulla on kirjastokortti kyseiseen kirjastoon. Jos sinulla ei ole kirjastokorttia, tutustu ko. kirjaston nettisivuihin. Löydät niiltä ohjeet kirjastokortin saamiseen.

Amk- ja yliopistokirjastojen e-aineistoja voi käyttää kirjastoissa paikan päällä, tarkista asia aina kirjastosta.