Karelia-ammattikorkeakoulun lukuvuosi avataan kampustapahtumassa

Karelia-ammattikorkeakoulu lukuvuosi 2023-2024 avataan tiistaina 19.9.2023. Kello 13 Tikkarinne-kampuksen auditoriossa alkavassa avajaisten virallisessa osuudessa kuullaan muun muassa Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtajan Antti Toivasen juhlapuhe, opiskelijakunta Pokan ja henkilöstön tervehdykset sekä musiikkiesityksiä.

Virallisen avajaistilaisuuden jälkeen noin kello 14 avajaistapahtuma siirtyy Tikkarinne-kampuksen sisäpihan amfiteatteriin, jossa on Karelian järjestämää ohjelmaa niin opiskelijoille kun henkilöstöllekin.

– Opiskelijoiden ja henkilöstön yhteiset tapahtumat ovat aina olleet tärkeä osa korkeakoulumme yhteisöllisyyttä. Tämä avajaistapahtuma tarjoaa tuttuun tapaan hienon startin uuteen lukuvuoteen, kertoo viestintäpäällikkö Ville Kivihalme.

Karelia-ammattikorkeakoulussa on aloittanut opintonsa tänä syksynä noin 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

– Meille tullut opiskelija on tehnyt hyvän valinnan. Opiskelijatyytyväisyys on Kareliassa ollut jo pitkään erittäin hyvällä tasolla. Haluan toivottaa kaikille uusille ja jatkaville opiskelijoille oikein hyvää alkanutta lukuvuotta. 

Kareliassa opiskelee yhteensä noin 4300 opiskelijaa kahdella eri kampuksella, Tikkarinteellä ja Wärtsilässä.