BARS – MQE Body Awareness Rating Scale – Movemet Quality and Experience

Syvennä osaamistasi BBAT-koulutuskokonaisuuden kolmannessa osiossa!

BARS – MQE on BBAT terapian hienovarainen asiakasta kunnioittava arviointimenetelmä ihmisen liikkeen laadusta. BARS – MQE -koulutus on kolmas osa isompaa BBAT -koulutuskokonaisuutta, joka johtaa BBAT -fysioterapeuttitutkintoon.

BARS – MQE -koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat koulutuksessa tietoja, taitoja ja valmiuksia hyödyntää BARS – MQE -arviointia tutkimusmetodina kliinisessä, ennaltaehkäisevässä ja terveyttä edistävässä fysioterapiassa.

BBAT (Basic Body Awareness Terapia) on näyttöön perustuva laaja-alainen fysioterapiamenetelmä, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. BBAT:lla on tutkitusti positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaisena hoitomuotona syömishäiriöisten, kipu- ja fibromyalgiapotilaiden sekä traumatisoituneiden hoidossa. Masennusta, persoonallisuushäiriöitä ja skitsofreniaa sairastavat ovat hyötyneet BBAT- hoitomuodosta.

BARS – MQE -koulutus (5 op) on kohdennettu fysioterapeuteille, jotka ovat suorittaneet BBAT I ja II – kurssin. Koulutukseen otetaan 14 osallistujaa. Koulutus on viiden opintopisteen laajuinen. Koulutuksen päätteeksi osallistuneet saavat todistuksen hyväksytystä 5 opintopisteen laajuisesta suorituksesta.

Tavoitteet

BARS – MQE -koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat oppivat koulutuksessa tietoja, taitoja ja valmiuksia hyödyntää BARS – MQE -arviointia tutkimusmetodina kliinisessä, ennaltaehkäisevässä ja terveyttä edistävässä fysioterapiassa.

Koulutukseen osallistuneet oppivat tekemään BARS – MQE – arvioinnin. Koulutuksen aikana valmistaudutaan tekemään välitehtäviä BARS – MQE – menetelmää käyttäen. BARS – MQE koulutuskokonaisuuteen kuuluu kolmen potilaan BBAT terapia ja toteutuneesta BBAT terapiasta raportointi.

Toteutus

Koulutusaika
Aloitus sunnuntaina 2.6. klo 16.00 ja päätös keskiviikkona 5.6.2024 klo 14.00
Tarkempi koulutuksen ohjelma lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Koulutuspaikka
Tikkarinne 9, 80200 Joensuu. Koulutustila ilmoitetaan myöhemmin.

Kouluttaja
Kirsti Niskala, BBAT opettaja, työfysioterapeutti, NLP Trainer

Hinta

650 €/osallistuja sis. alv 24 %
(524,19 € + alv 125,81 € )

Osallistujamaksun voi suorittaa useassa erässä. Ilmoita haluamasi maksuerien määrä ilmoittautuessa.

Ilmoittautuminen

Ryhmän koko on 14 henkilöä. Osallistujat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 6.5.2024 klo 16.00 mennessä.

Saat ilmoittautuessasi sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 050 311 9167 tai sähköpostilla [email protected]. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. 

Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Koulutusryhmän koko on enintään 14 osallistujaa. Osallistujat koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on ilmoittautuessasi tullut täyteen, sinun on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle. Koulutukseen voidaan ottaa jonotuslistalta osallistujia, mikäli ryhmään vapautuu paikkoja. 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tai jätät ilmoittamatta etkä osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö:
Kirsti Niskala, [email protected]

Käytännön järjestelyt:
Anne Prepula, [email protected], p. 050 311 9167