Tuetun työllistymisen koulutus starttaa keväällä 2024

Toimitko työllistymistä tukevissa palveluissa ja haluaisit kehittää osaamistasi tuetussa työllistämisessä?

Tuetun työllistymisen työtapa edistää kokonaisvaltaisesti työtä hakevien asiakkaiden mahdollisuuksia löytää työkykyään ja osaamistaan vastaavia työtehtäviä.

Kareliassa alkaa keväällä 2024 seuraavat Tuetun työllistymisen koulutuskokonaisuudet:

Tuetun työllistymisen koulutus, 20 op

Tuetun työllistymisen koulutuksessa (20 op) saat vankan osaamisperustan ammattilaisena ja asiantuntijana. Koulutus on kohdennettu tuetun työllistymisen ammattilaisille, jotka työskentelevät työllistymistä tukevissa palveluissa mm. valmentajina, ohjaajina, työhönvalmentajina tai palveluiden esihenkilöinä julkisella sektorilla, järjestöissä, oppilaitoksissa ja yrityksissä. Koulutusaika: 4.1.-8.12.2024.

Tuettu työllistyminen ja työllistymispalvelujen johtaminen, 10 op

Kareliassa alkaa myös Tuettu työllisyminen ja työllistymispalvelujen johtaminen -koulutus (10 op), joka on kohdennettu työllistymistä tukevissa palveluissa palveluissa toimiville lähiesihenkilöille, päälliköille tai vastaaville. Tässä koulutuksessa saat valmiuksia kehittää ja johtaa laadukkaita asiakaslähtöisiä työllistymispalveluita sekä valmiuksia tukea valmennustyötä tekeviä työntekijöitä tuetun työllistymisen työtavassa ja tehtävissä.


Toteutus

Tuetun työllistymisen koulutukset toteutetaan verkkoluentoina ja etäpienryhmäopetuksena. Työskentelyyn yhdistetään myös oman työn käytännöllinen kehittäminen harjoitustehtävien avulla. Osallistujat saavat todistuksen koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta. Hyväksytty suoritus edellyttää koulutuksen tietoperustan omaksumista, läsnäoloa pienryhmäkeskusteluissa sekä oppimistehtävien suorittamista.

Lisätietoja: Anne Prepula, palveluliiketoiminnan koordinaattori, anne.prepula(at)karelia.fi, p. 050 311 9167