Avoin työpaikka: suomen kielen ja viestinnän opettaja

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

SUOMEN KIELEN JA VIESTINNÄN OPETTAJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2024 – 31.12.2024 työloman sijaiseksi.

Opettajan tehtäviin kuuluvat suomen kielen ja viestinnän ja suomi toisena kielen (S2) opetus eri osaamisalueilla sekä opinnäytetöiden kielenohjaus. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä palveluliiketoiminta.
Painotamme valinnassa:
– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– yhteisö- ja yritysviestintätaitoja
– osaamista kulttuurien välisessä viestinnässä
– pedagogista osaamista ja erityisesti verkkopedagogiikan hallintaa
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja
– tutkimus- ja kehittämisosaamista
– sujuvaa englannin suullista ja kirjallista taitoa
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, S2-pätevyyttä ja vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuisia opettajan pedagogisia opintoja.
Palkka kokemusvuosien mukaan on 100 % työajassa 3627,40-5050,83 euroa kuukaudessa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Jätä hakemus ansioluetteloineen (liitteenä) Kuntarekryssä maanantaihin 20.11.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Pilvi Purmonen, [email protected], p. 050 354 3113 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana
Tolkki, [email protected], p. 050 408 7932.