EXAM – Ohjeet tenttivierailuun muualta tuleville opiskelijoille

Tenttivierailu tarkoittaa sitä, että suoritat oman korkeakoulusi opintojakson tentin jonkun toisen korkeakoulun EXAM-tenttitilassa. Tarkista ennen tenttivarauksen tekoa kohdekorkeakoulun tenttitilojen aukioloajat, kulkuoikeudet ym. korkeakoulukohtaiset ohjeet. 

Hygienia EXAM Tenttituvassa:

Tilassa on käsidesiä sekä näppäimistön, hiiren ja pöytäpinnan pyyhkimiseen tarkoitetut puhdistusaineet. Muista pyyhkiä tenttipaikkasi ennen ja jälkeen tentin!

Kampukselle ei saa tulla sairaana!
Mikäli sairastut, peru tenttitilaisuutesi EXAM järjestelmästä.

Ota huomioon nämä asiat, kun olet tulossa tenttivierailulle Karelia ammattikorkeakoulun EXAM Tenttitupaan:

Tentti-ilmoittautuminen ja tenttiajan varaaminen tapahtuu aina oman korkeakoulun tunnuksilla oman korkeakoulun EXAMissa.

Tenttituvan tenttikoneilta on estetty verkkoliikenne muualle kuin EXAMiin ja käytettävissä tentin aikana on vain nämä ohjelmat: Acrobat Reader, Calculator, Excel, IrfanView, Notepad++, PowerPoint, VLC, Word. Jos tenttiin vastaamisessa tarvitaan muita ohjelmia, et voi suorittaa tenttiä Karelia amk:n Tenttituvassa.

Karelia ammattikorkeakoulun EXAM Tenttitupa (E226) sijaitsee Tikkarinne kampuksella, Tikkarinne 9, E-talo. Tenttitupa sijaitsee kampuksella 2. kerroksessa (sisääntulokerros) kirjaston vieressä.

EXAM Tenttitupa on avoinna tenttivierailuille ma – pe klo 8.00 – 17.00. Kampuksen pääovet ovat avoinna ma – to klo 7.30 – 16.30 ja pe klo 7.30 – 15.30. Huom! Mikäli tenttisi alkaa perjantaina klo 16, saavu sisään ennen klo 15.30.
HUOM! Poikkeavat aukioloajat löydät EXAM oppaan etusivulta.

EXAM Tenttitupaan et tarvitse kulkukorttia tms., vaan tenttitilan oven sähkölukko aukeaa aina viittä vaille tasatunnin ja on avoinna 15 minuuttia (esim. klo 8.55 – 9.10). Tentit avautuvat aina tasatunnein (esim. klo 9.00). Varmista siis, että olet ajoissa paikalla, muuten et pääse enää tenttitilaan sisään.

Tenttikoneelle kirjautumiseen vaadittavat tunnukset löydät tenttipisteeltä ja EXAMiin kirjaudut kotikorkeakoulun tunnuksilla.

EXAM Tenttituvassa on reaaliaikainen ja tallentava kameravalvonta. Kun varaat tenttiajan Karelia ammattikorkeakoulun EXAM Tenttituvasta, hyväksyt Karelia-EXAM:n käyttöehdot

Päällysvaatteet ja muut tavarat jätetään tenttitilan ulkopuolella olevaan lukolliseen lokeroon, jonka avaimen saa ottaa tenttitilaan. EXAM Tenttitupaan ei saa viedä mitään muuta kuin kuvallisen henkilöllisyyskortin ja lokeron avaimen. 

Tenttiin liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä oman korkeakoulusi EXAM-tukeen tai tentaattoriisi.
Tenttikoneeseen kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä Karelian Helpdeskiin [email protected] tai Karelian EXAM tukeen [email protected].

Lisätietoa: Karelian EXAM-opas