Avoin työpaikka: Projektisuunnittelija

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme Kareliaan sairaanhoitajakoulutukseen

PROJEKTISUUNNITTELIJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.3.2024 – 31.05.2027.

Projektisuunnittelija työskentelee Sairaanhoitajaksi Pohjois-Karjalaan hankkeessa. Hankkeessa kehitetään venäjää äidinkielen tasolla puhuville kielituettu suomenkielinen sairaanhoitajatutkinto. Koulutus toteutetaan tiiviissä työelämäyhteistyössä Siun soten kanssa. Projektisuunnittelija toimii hankkeessa opintojaksoja opettavien opettajien tukena erityisesti ammatilliseen osaamiseen liittyvien kliinisten taitojen opetuksessa sekä osaamisen ja oppimisen varmistamisessa. Hän osallistuu koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä hankkeen projektiasiantuntijoiden sekä Karelian opetushenkilöstön kanssa. Projektisuunnittelija toimii tukihenkilönä opiskelijoille. Lisäksi hän toimii Siun soten työntekijöiden tukena opiskelijoiden harjoitteluiden ohjauksessa sekä työntekijöiden valmennuksessa. Työssä tukena on Siun soten puolelta kaksi projektiasiantuntijaa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen tuntemusta. Työ on pääsääntöisesti lähityötä työn luonteen vuoksi.

Odotamme sinulta: – sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa – natiivitason venäjän kielen osaamista – vähintään B2 tason suomen kielen taitoa – tietoteknistä osaamista – monipuolista hoitotyön työkokemusta – suunnittelu- ja koordinointikykyä – itsensä johtamisen taitoa sekä joustavuutta – hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä

Eduksi luemme: – erinomaisen suomen kielen taidon – kokemusta tai näkemystä koulutus- ja hanketoiminnan tehtävistä

Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2622,46-3093,70 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Lisäksi maksetaan kokemuslisää 4-16 prosenttia. Tehtävässä on yleistyöaika 38,25 tuntia/vko. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi (liitteenä) keskiviikkoon 14.02.2024 klo 15 mennessä Kuntarekryssä.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektisuunnittelija-579231/