Avoin-amk artikkelikuva

Avoimen AMK:n opinnoista uutta osaamista henkilöstölle

Tarvitseeko yrityksesi uutta osaamista muuttuvassa työelämässä?  Osaamisen vahvistaminen on investointi yrityksesi tulevaisuuteen!

Työnantaja voi hyödyntää Karelian avoimen AMK:n opintotarjontaa osana henkilöstön osaamisen kehittämistä. Tarjoa henkilöstöllesi mahdollisuus suorittaa yrityksen maksamana avoimen ammattikorkeakoulun opintoja ja kannusta heitä näin kehittämään osaamistaan. Avoimen ammattikorkeakoulun monipuolinen opintotarjonta vastaa ammatillisen kehittymisen ja uudistumisen tarpeeseen työuran eri vaiheissa. Uuden oppiminen vahvistaa ja täydentää työelämässä tarvittavaa osaamista ja ammattitaitoa.

Tutustu monipuoliseen opintotarjontaamme täällä >>

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat pääosin verkko-opintoja. Opiskelu tapahtuu joustavasti työn ohessa sekä paikka- ja aikariippumattomasti.

Karelian avoimen AMK:n kautta osaamisen kehittäminen on edullista. Opintomaksu on 10 euroa/opintopiste.

Lisätietoa Karelian avoimen AMK:n opintojen hyödyntämisestä henkilöstön osaamisen kehittämisen tukena: Jatkuvan oppimisen päällikkö, Pälvi Malinen, [email protected], 050 479 3310.