Hae nyt Älykkäästi töihin -projektiosaajakoulutukseen

Haluatko kehittää projektitoiminnan osaamistasi ja oletko hakemassa töitä? Haluatko laajentaa osaamistasi tiimityöskentelystä ja yritysyhteistyöstä? Älykkäästi töihin ‑projektiosaajakoulutus on väyläsi työelämään!

Työvoimakoulutuksena järjestettävän projektiosaajakoulutuksen tavoitteena on kehittää valmiuksia ja taitoja tulevaisuuden projekti- ja tiimityöosaamisesta. Koulutuksessa täydennät osaamistasi, jota työelämässä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Päivität osaamisesi tulevaisuuden projektityöstä ja samalla tähtäät kiinnostustasi vastaaviin tehtäviin. Tiimipedagogisella valmennusotteella toteutettu projektiosaajakoulutus kasvattaa tehokkaasti vuorovaikutustaitoja sekä edistää työllistymistäsi käytännön tiimiperustaisen tekemisen kautta. Tapaat työnantajia yritystreffeillä ja yritysten kehittämistehtävissä sekä rakennat samalla itsellesi ja yrityksen tavoitteisiin sopivan tehtävänkuvan.

Projektiosaajakoulutus on tarkoitettu eri alojen korkeakoulutetuille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Haku koulutukseen TE-palvelujen kautta (haussa oleva työvoimakoulutus).
Koulutus alkaa 22.3.2021.

Lue lisää Älykkäästi töihin -projektiosaajavalmennnuksesta tästä